Søk
Søk

Velkommen til vårt showroom

Ønsker du inspirasjon til å skape et hyggelig innemiljø hos bedriften din med kunstige planter i ulike  former, farger og størrelser anbefales det å besøke vårt imponerende og inspirerende showroom på Alnabru.

Som en anerkjent grossist som spesialiserer seg på import av kunstige planter av høy kvalitet, har vi etablert oss som en pålitelig leverandør for bedrifter som ønsker å forbedre sine omgivelser med naturtro kunstige planter.

Vi har et vanvittig stort utvalg av kunstige planter og potter som passer til ethvert miljø og behov.
Ønsker du inspirasjon til å skape et hyggelig innemiljø hos bedriften din med kunstige planter i ulike  former, farger og størrelser anbefales det å besøke vårt imponerende og inspirerende showroom.

Vårt showoom ligger sentralt på Alnabru i Oslo. Det er enkelt å finne frem til oss, og vi har gratis kundeparkering.

Når du kommer inn på vårt showroom, blir du møtt av en overflod av kunstige planter med naturlig utseende. Vårt brede spekter av kunstige trær, planter, snittblomster, hengeplanter, juletrær og ikke minst potter står utstilt her.

Her kan du vurdere kvaliteten og realismen. Kjenn på bladene, og sett de kunstige plantene i ulike potter for å få en bedre forståelse av hvordan de vil se ut i miljøet ditt.
Våre dyktige ansatte gir råd og veiledning, og kan hjelpe med å sette sammen kunstige planter og potter som passer sammen til ditt behov.

Henting av varer

Ønsker du å ta med deg varene med en gang, er det mulig, da lageret vårt ligger vegg i vegg med vårt showroom. Eller du kan avtale et senere hentetidspunkt. Dette er praktisk om du skal fullføre et prosjekt uten forsinkelse. Alle varer vi har er utstilt på showroom, finnes på lager.
Vi leverer også varene om ønskelig!

Dersom dere ønsker veiledning til et større prosjekt, anbefaler vi å bestille time på forhånd slik at våre dekoratører kan sette av tiden til dere.

Vi ønsker deg velkommen til å besøke showroomet vårt i følgende åpningstider:

  • mandag – fredag: 09:00-15:00

For de som ikke kan besøke showroomet vårt personlig, tilbyr vi en brukervennlig nettbutikk der du enkelt kan utforske og kjøpe våre produkter online.

Besøk oss, eller utforsk vårt utvalg online for en praktisk shoppingopplevelse!

Relaterte artikler

Vil du ha Norges råeste uteservering?

Våren er her, og det er tid for uteservering!
Gi dine gjester en lun og god atmosfære med kunstige planter fra Roggens.
Våre planter er av høy kvalitet og tåler sol!

Julestemning hos Roggens

Julen nærmer seg med stormskritt, hos Roggens er det allerede full jul. Showroomet vårt er klart med et imponerende utvalg av kunstige juletrær, girlandere og kranser.

Pris

Products Price - slider
Products Price - inputs
kr
kr
Du må være logget inn for å kunne se våre priser.

Høyde (cm)

Height - slider
Height - inputs
cm
cm

Farge

Farge