Søk
Søk

Vil du ha Norges råeste uteservering?

Våren er her, og det er tid for uteservering! Gi dine gjester en lun og god atmosfære med kunstige planter fra Roggens. Våre planter er av høy kvalitet og tåler sol!

Endelig er våren her, og det betyr én ting: det er tid for å nyte utendørslivet igjen! Med varmere temperaturer og solskinn som titter frem, er det ingenting som slår en hyggelig kveld på en koselig uteservering. Vi kan hjelpe deg å få Norges råeste uteservering!
Vi skaper magi med kunstige planter og opplevelsen av det ekstraordinære

Å skape den perfekte atmosfæren for en uteservering handler om mer enn bare å servere god mat og drikke. Det handler om å skape et miljø som inviterer gjestene til å slappe av og nyte øyeblikket. Vi kan hjelpe deg med å gjøre akkurat det. Med et stort utvalg av kunstige utendørsplanter som er UV-impregnerte og tåler direkte sollys uten å miste fargen, kan vi skape en grønn oase som varer hele sesongen.

Våre kunstige planter er ikke bare til pynt – de har også mange praktiske funksjoner. Dersom uteserveringen din er åpen og eksponert for mye innsyn, kan vi sette opp store kasser med planter som fungerer som et naturlig gjerde eller støyskjerm. Det skaper privatliv for gjestene, og bidrar også til en mer avslappet og behagelig atmosfære.

Vi kan hjelpe deg med å skape ulike soner og innramminger på uteserveringen din, slik at gjestene føler seg velkomne og komfortable. Enten det er ved å plassere store palmer over bardisken for å gi en følelse av tropisk paradis, eller å lage en imponerende blomstervegg som blir et samtaleemne blant gjestene, mulighetene er mange.

En uteservering med god atmosfære og hyggelige områder vekker oppmerksomhet og tiltrekker seg kunder. Gjestene ønsker å spise i hyggelige omgivelser og god stemning. Med vår hjelp kan vi sammen skape en uteservering som skiller seg ut fra mengden og gir gjestene en opplevelse de sent vil glemme.

Så hvorfor ikke ta din uteservering til neste nivå denne våren?
Kontakt oss for befaring, og la oss skape en uteservering som garantert vil imponere gjestene dine

Relaterte artikler

Velkommen til vårt showroom

Ønsker du inspirasjon til å skape et hyggelig innemiljø hos bedriften din med kunstige planter i ulike  former, farger og størrelser anbefales det å besøke vårt imponerende og inspirerende showroom på Alnabru.

Julestemning hos Roggens

Julen nærmer seg med stormskritt, hos Roggens er det allerede full jul. Showroomet vårt er klart med et imponerende utvalg av kunstige juletrær, girlandere og kranser.

Pris

Products Price - slider
Products Price - inputs
kr
kr
Du må være logget inn for å kunne se våre priser.

Høyde (cm)

Height - slider
Height - inputs
cm
cm

Farge

Farge