Kunstige planter, trær, blomster og potter/plantekasser.

For å få tilgang til våre grossistpriser og evnt. bestille via nettbutikken, må du først registrere ditt firma her.

Vi hjelper deg gjerne med DEKOR!

Roggens er et grossistfirma og importør av:

Kunstige planter, trær, blomster og potter/plantekasser.

Kontakt oss gjerne for en planteprat! Kom å se vår vakre oase i drivhuset på Høvik.

Vi er rettet mot
bedriftskunder, for privatpersoner som ønsker å kjøpe Roggens produkter
kan finne et stort utvalg på Home&Cottage.

Dette gjør vi

Roggens Import AS importerer kunstige planter, trær, busker, snittblomster og potter. Vi har spesialisert oss på dekorering av alle typer arealer, ute og inne, smått og stort. På showrommet hjelper vi deg med hva det måtte være , du kan enten få med deg varene dine med en gang, foretrekker du å få det tilsendt ordner vi selvsagt det, vi sender over hele landet. Har du prosjekter og trenger innspill og anbefalninger, bistår vi med rådgivning, levering og dekorering, vi kommer gjerne på befaring for alle typer oppdrag. Vi er stolte av produktene våre, og jobber stadig for å finne spennende nye planter og potter av god kvalitet. Vi ønsker å være en spydspiss innen vår bransje, og vi vil være det selvfølgelige valget du tar når du beveger deg inn i en verden av «skikkelig juks»!

This is Roggens

Roggens is a wholesale company and importer of artificial plants, trees, flowers and pots/planters. Vi specialize in decorating all types of areas, indoor and outdoor.

Prosjektarbeid JA TAKK!

Roggens Import har mange ulike kunder med forskjellige behov. Vår innstilling er at vi alltid kan finne gode løsninger. Alt er altså mulig!  Trekk oss gjerne med helt fra starten i prosjektet ditt! Kom til oss, så kan vi snakke sammen, prøve oss frem, kjenne på produktene, se mulighetene. Kanskje du ønsker å gjøre jobben selv og bare bruke oss som konsulent. Kanskje du vil gjøre deler av det, eller kanskje du ønsker at Roggens gjør alt fra produksjon til oppsetting. Du bestemmer! Har du en ide, så kan vi sammen få til flotte resultater som helt sikkert vil imponere og begeistre!

Produksjonsland og materialer

Våre kunstige planter, trær, blomster, hengeplanter og juletrær produseres i Kina. Plantene er laget av plast, metall og tekstil, og det er også ekte treverk i mange av stammene. Ekte treverk tørkes og behandles på forsvarlig måte. Våre potter produseres i Vietnam. Materialene er sement, glassfiber, plast, keramikk og glass.

Kvalitet og holdbarhet

God kvalitet koster litt mer. For miljøet er det også hensiktsmessig at en kunstig plante «lever» i mange år. Lang levetid gir mindre avfall.

Leave a Reply